ONZE DIENSTEN

PRINTEN

Vandaag brengen is vandaag klaar. Dat is altijd ons streven. BudgetCopy Center werkt uitsluitend met de meest geavanceerde machines. Dankzij de supersnelle printers van BudgetCopy kunnen wij u optimaal van dienst zijn.
Elk jaar komt er bij BudgetCopy Center nieuwe apparatuur om de oude te vervangen, zo kunnen wij u garanderen dat wij de juiste kwaliteit bieden; en dat tegen zeer scherpe tarieven.

 
Zwart/Wit & Kleur Printen
Voor al uw printwerk kunt u terecht bij BudgetCopy Center. Wij printen op nieuwste machines waardoor u verzekerd bent van absolute topkwaliteit. Of het nu gaat om 1 of 10.000 afdrukken.
Full Color Posters
Uw wilt posters maar zelf geen idee hoe? Kom snel naar BudgetCopy Center. Wij printen van A4 formaat tot wel heeeeel groot. Uitmuntende printkwaliteit op Photo Satin 190 grs of op een ander papiersoort zoals u dat wenst. De bestanden kunt u digitaal mailen aan ons.
Bouwtekeningen
U gaat verbouwen, laat verbouwen en u heeft technische tekeningen nodig. Laat uw bestanden afdrukken door BudgetCopy Center. U bent verzekerd van perfecte kwaliteit voor een betaalbaar resultaat. Mail uw bestanden aan ons.
Nieuwsbrieven
BudgetCopy Center print dagelijks vele duizenden nieuwsbrieven. Voor bedrijven en particulier. Op elk gewenst papiersoort. Lekker snel geleverd en met een uitmuntend eindresultaat. Heeft u spoed. Geen probleem bel dan even om samen te overleggen.
Uitnodigingen
Tijd voor een feestje. Dat willen wij ook wel. Bij BudgetCopy Center is het elke dag een beetje feest. Dagelijks ontwerpen, printen wij vele uitnodigingen op verschillende papiersoorten. Bij BudgetCopy Center dus ook elke dag een beetje feest en voor u nog meer feest. Vraag maar eens een offerte aan.
Flyers en Leaflets
Flyers, leaflets zijn er in verschillende maten en op diverse papiersoorten. Dik dun, mat of glans. Rechthoekig of vierkant, liggend of staand afgedrukt. Bij BudgetCopy Center is vrijwel alles mogelijk. Even overleggen samen dat is het beste. Duidelijkheid voor het beste eindresultaat. Vraag nu uw offerte aan.
Direct Mailing
Uw wilt brieven versturen maar wel aan de juiste personen en verschillende personen. BudgetCopy Center zorgt ervoor dat alle brieven, uitnodigingen gepersonaliseerd worden. Wel of niet in een envelop. Tevens kan BudgetCopy Center ervoor dat uw direct mailing direct op de bus wordt gedaan. Geen omkijken meer voor u. Alles is geregeld.
Clubbladen
Al vele jaren verzorgt BudgetCopy Center het verenigingsdrukwerk in heel West Friesland. Printen, vouwen, nieten. Maar ook de opmaak kan worden verzorgd door BudgetCopy Center. Vraag nu ook uw offerte aan bij BudgetCopy Center.
Jaarverslagen
En daar gaan wij weer. Het is weer tijd. De jaarverslagen zijn klaar om gepresenteerd te worden. Maar wel goed. Met de juiste uitstraling en juiste papiersoort. Niet klakkeloos printen en of inbinden. Het jaarverslag is ook een onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf of vereniging. BudgetCopy Center staat voor betaalbare kwaliteit. Vraag ook uw offerte aan.
Inbinden van Documenten
Uw document, scriptie is eindelijk klaar. Het is zover. BudgetCopy Center kan uw document inbinden maar niet zomaar. Wij doen dat met een stevige transparant kaft voor-en achter, voorzien van een prachtige metalen ring. Eindresultaat is perfect. En dan moet ook want u moet goed voor de dag komen. Vraag nu uw offerte aan.
Banners
Opzoek naar banners, spandoeken? U wilt opvallen met uw boodschap. BudgetCopy Center produceert dagelijks XXL afdrukken. In elk gewenst formaat en materiaal. Kijk ook eens op www.budgetdisplay.nl voor meer informatie.
Beurs Presentaties
BudgetCopy Center heeft een samenwerking met BudgetDisplay Signs & Prints. Complete beurssystemen van Beurswanden tot counter, stoepborden tot kliklijsten vindt u op de site www.budgetdisplay.nl Kijk snel op de website en bent u opzoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op. Samen gaan wij opzoek naar de juiste oplossing voor u.

home_interactive_offer_list_1

PERFECTE KWALITEIT

Bij BudgetCopy Center staat kwaliteit voorop. Niet zomaar afdrukken maar kijken naar het beste eindresultaat is wat geldt bij BudgetCopy Center. Wij printen op de nieuwste machines waardoor uw afdrukken er perfect uitkomen. Gecombineerd met het juiste papiersoort gaan wij samen voor het beste eindresultaat.

home_interactive_offer_list_2

PROFESSIONELE PRECISIE

Uw afdrukken moeten er goed uitkomen. BudgetCopy Center adviseert ook in deze. Gekeken wordt naar de juiste resolutie zodat de printkwaliteit uitmuntend zal zijn. Heeft u speciale wensen laat het ons weten. Samen met u staat resultaat op nummer 1.

PRINTEN DOEN WIJ O.A. OP:

check   Gestreken Papier
check   Ongestreken Papier
check   Kantoor Papier
check   Zelfklevende Etiketten
check   Grafisch Karton
check   Omslag Papier
check   Bankpost
check   Bisonyl
check   Papier
check   Sticker Papier
check   Canvas
check   Vlaggendoek

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag nu uw scherpe offerte aan bij BudgetCopy Center en ontvang binnen 30 minuten uw offerte in uw mailbox. Wij proberen uw opdracht dan dezelfde dag nog te produceren indien gewenst en mogelijk is.