ONZE DIENSTEN

SPANDOEKEN

BudgetCopy Center heeft de productie in eigen huis. Snel en goed leveren is ons motto. Geen strepen of vale kleuren. De afdrukken kunnen op verschillende materiaalsoorten.

Vraag naar de mogelijkheden.
Mail naar info@budgetcopycenter.nl of bel 0229 210161.

Wij leveren tegen zeer scherpe tarieven!
Zie hieronder de mogelijkheden;

 
Spandoeken
Maximale formaat: oneindig
Materiaal: PVC zeildoek (Bisonyl, Frontlit), Mesh glanspolyester
Toepassing: Handelsbeurs, gevelreclame, evenementen, etc.
Eigenschappen: Duurzaam, weerbestendig, UV bestendig.
Frames
De frames zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van gegalvaniseerd stalen koppelingen. De frames kunnen op een vlakke ondergrond én op damwanden geplaatst worden. Ook voor bouwprojecten leveren wij vrijstaande frames inclusief Mesh spandoeken.
Montage
Ook onze monteurs staan altijd voor u klaar. Door een goede montage komt uw spandoek optimaal tot zijn recht. Onze monteurs zijn vca gecertificeerd en voldoen aan alle gestelde veiligheidsnormen.
Banners & Banieren
Onze banners en banieren zijn te verkrijgen in diverse maten. Voorzien van ringen of met een tunnelzoom. De mogelijkheden zijn eindeloos.

home_interactive_offer_list_1

PERFECTE KWALITEIT

Bij BudgetCopy Center staat kwaliteit voorop. Niet zomaar afdrukken maar kijken naar het beste eindresultaat is wat geldt bij BudgetCopy Center. Wij printen op de nieuwste machines waardoor uw afdrukken er perfect uitkomen op uw textiel. Gecombineerd met het juiste soort materiaal gaan wij samen voor het beste eindresultaat. Vraag nu uw offerte aan.

home_interactive_offer_list_2

PROFESSIONELE PRECISIE

Uw afdrukken moeten er goed uitkomen. BudgetCopy Center adviseert ook in deze. Gekeken wordt naar de juiste resolutie zodat de printkwaliteit uitmuntend zal zijn. Heeft u speciale wensen laat het ons weten. Samen met u staat resultaat op nummer 1.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag nu uw scherpe offerte aan bij BudgetCopy Center en ontvang binnen 30 minuten uw offerte in uw mailbox. Wij proberen uw opdracht dan dezelfde dag nog te produceren indien gewenst en mogelijk is.