ONZE DIENSTEN

ROLL-UP BANNERS

Roll in, roll up, neem mee en presenteer. Een roll up banner is een prachtig systeem waarbij de print in een cassette rolt. Opgezet in 1 minuut. Te verkrijgen in diverse maten en op verschillende formaten. Kijk ook eens op www.budgetdisplay.nl voor meer informatie.
Vandaag besteld is veelal morgen al in huis. BudgetDisplay.nl is een onderdeel van BudgetCopy Center.

Vraag naar de mogelijkheden.
Mail naar info@budgetcopycenter.nl of bel 0229 210161.

Wij leveren tegen zeer scherpe tarieven!

 

home_interactive_offer_list_1

PERFECTE KWALITEIT

Bij BudgetCopy Center staat kwaliteit voorop. Niet zomaar afdrukken maar kijken naar het beste eindresultaat is wat geldt bij BudgetCopy Center. Wij printen op de nieuwste machines waardoor uw afdrukken er perfect uitkomen. Gecombineerd met het juiste papiersoort gaan wij samen voor het beste eindresultaat.

home_interactive_offer_list_2

PROFESSIONELE PRECISIE

Uw afdrukken moeten er goed uitkomen. BudgetCopy Center adviseert ook in deze. Gekeken wordt naar de juiste resolutie zodat de printkwaliteit uitmuntend zal zijn. Heeft u speciale wensen laat het ons weten. Samen met u staat resultaat op nummer 1.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag nu uw scherpe offerte aan bij BudgetCopy Center en ontvang binnen 30 minuten uw offerte in uw mailbox. Wij proberen uw opdracht dan dezelfde dag nog te produceren indien gewenst en mogelijk is.